DOVE È LA LIBERTÀ?

el arte por colores. colores con K, de okupa y resiste.

Parlamento Europeo 2014. Agárrate.

Qui fa les campanyes polítiques? Vull dir: això ja ho pensen bé? Perquè, veient alguns exemples, no puc més que dubtar-ho.

El cartell propagandístic per les europees del PSC deixa sense respiració. No tan sols és un crit al bipartidisme, sinó que, a falta de contingut polític propi, decideixen que el seu eslògan sigui “ature‘m Rajoy”. Cutre; és cutre. Però, per altra banda, ja saben esta gent que Rajoy no s’hi presenta pas, a les europees?

psc

Però, shiiit, que anem a millor. Primavera Europa: per una Europa de les persones. Primer de tot, dir, sense ànims d’ofendre, que, de fet, Europa és un nom propi i va en majúscula. Vull dir, que podria ser: per una Europa de les persones amb coneixements ortogràfics. Però, a més a més, què vol dir este missatge? Per una Europa de les persones pobres, desiguals, en crisis? És un eslògan inacabat!
primavera europa

Vinga doncs, PP. Lo que está en juego es el futuro. Res a dir. Bé, pot ser que, pel que veig, al PP se li dóna bé això de remarcar fets obvis.

pp
La VOX, que es veu que volen parlar, convèncer i actuar.

captura-de-pantalla-2014-04-05-a-las-18-52-53
La que encara és més forta és la de ICV. Com es pot comparar la “dignitat” humana amb els “drets”, que no deixen de ser una cara de la legalitat establerta? Vull dir: anem molt lluny, oi, penya?
icv

I la CIU (que, un altra cosa no, però divertits ho són una estona): sí, guanyem-nos Europa. (Estos ja ho posen tot en majúscula per evitar confusió.) I, francament, em semble el missatge més realista de tots. És com dir: volem guanyar! I cony, guaita, sinceritat. (A més a més, es veu que saben sumar, perquè la campanya “junts sumem”…).

ciu

I després tenim Podemos, que són gent normal.

podemos

Osigui,

com pot ser, penya, que encara els voteu?

Advertisements

Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Ŝanĝi )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Ŝanĝi )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on Majo 16, 2014 by in politikeo marrón and tagged , , , , .
%d bloggers like this: